BL5 Væglampe Mat Hvid/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL5 Væglampe, og den er en del af hans Bestlite kollektion. Lamperne fra Bestlite kollektionen blev særligt brugt hos Royal Air Force. Det gjorde de, fordi lampen har en stor funktionalitet. Robert Dudley Best var meget inspireret af kunstbevægelsen Bauhaus-bevægelsen. Derfor har han designet denne væglampe efter de principper i den bevægelse, og designet den med en enkelhed og med rene former.

BL5 Væglampe er en fleksibel lampe, som har en justerbar arm, som kan flytte sig horisontalt og vertikalt. Du har også mulighed for at rotere på dens lampeskærm, og på den måde få sendt lyset i den retning, som du gerne vil have. Derved bliver dette til en væglampe, som kan bruges flere forskellige steder. Den kan sættes op i køkkenet, bruges ved skrivebordet og den vil være passende at bruge som en sengelampe.

BL5 Væglampe har siden den blev designet i 1930 været meget velanset blandt designentusiaster, designere og arkitekter. I dag har den status som en moderne klassiker. Du kan købe væglampen i en række forskellige farver. Den kan købes i denne mat hvid/messing farve. Og den kan købes i disse farver: Kul sort/messing, mat hvid/krom, China bone/sort messing, mat hvid/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing eller i China bone/krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010136
EAN : 5710902694751

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 47/80 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)