BL5 Væglampe Mat Hvid/Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.749,25 kr
Pris: 4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL5 Væglampe er blevet designet af Robert Dudley Best, som en del af sin Bestlite kollektion. Lamperne fra denne kollektion blev særligt brugt hos Royal Air Force. Det var deres store funktionalitet, som gjorde dem så eftertragtet her. Robert Dudley Best var meget inspireret af Bauhaus-bevægelsen, og har designet denne væglampe efter de principper. Det er enkelhed og rene former.

BL5 Væglampe har en justerbar arm, som kan flyttes i en horisontal eller i en vertikal retning. Du kan også rotere på lampeskærmen, og derved kan du få dirigeret lyset i den retning, som du gerne vil have. Med denne kvalitet, så vil den også egne sig godt flere steder i dit hjem. Den vil passe godt som sengelampe, ved skrivebordet eller i køkkenet.

BL5 Væglampe er en højt agtet lampe blandt designere, arkitekter og designentusiaster, og det har den været siden den blev designet i 1930. I dag har den et omdømme for at være en moderne klassiker. Den kan købes i denne mat hvid/krom farve. Derudover kan den købes i disse farver: China bone/sort messing, mat hvid/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing eller i kul sort/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010154
EAN : 5710902040657

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 47/80 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)