BL5 Væglampe Kul Sort/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.749,25 kr
Pris: 4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL5 Væglampe, og den er designet som en del af hans Bestlite kollektion. Lamperne fra Bestlite-kollektionen kom ud til Royal Air Force, hvor de var særligt velansete på grund af deres store funktionalitet. Robert Dudley Best var meget inspireret af stilen i Bauhaus-bevægelsen. Derfor har han overført den enkelhed og rene form, som er så fremtrædende i Bauhaus til denne væglampe.

BL5 Væglampe er en fleksibel væglampe. Den er designet med en justerbar arm, som du kan bevæge både horisontalt og vertikalt. Du kan også rotere lampeskærmen, og derved få sendt lyset i den retning, som du gerne vil have. Denne kvalitet gør den velegnet til at blive brugt som sengelampe, i køkkenet eller ved skrivebordet.

BL5 Væglampe er en populær lampe hos designentusiaster, designere og arkitekter. Det har den været siden den blev designet i 1930, og i dag ser vi den med rette som værende en moderne klassiker. Du kan købe den i en bred vifte af farver. Den kan købes i denne kul sort/messing farve, og den kan købes i: Mat hvid/krom, China bone/sort messing, mat hvid/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom eller i mat hvid/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010132
EAN : 5710902694744

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 47/80 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)