BL5 Væglampe Grå/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL5 Væglampe er en Robert Dudley Best-designet væglampe, som er en del af hans Bestlite kollektion. Lamperne fra Bestlite-kollektionen blev oprindeligt brugt hos Royal Air Force – det var særligt deres funktionalitet der gjorde dem eftertragtet. Robert Dudley Best designede den oprindeligt i 1930, og den blev designet med en enkelhed og en ren form, som den vi oplever i Bauhaus-bevægelsen. Det var også en kunstbevægelse, som designeren var meget inspireret af.

BL5 Væglampe er en fleksibel lampe. Den har en justerbar arm, som kan rykke sig vertikalt og horisontalt. Du kan også rotere på lampeskærmen, og derved få lyset sendt i den retning, som du ønsker det. Denne kvalitet gør den velegnet til at blive brugt i køkkenet, som sengelampe eller ved skrivebordet.

BL5 Væglampe er en populær lampe blandt designere, arkitekter og designentusiaster, og har været det igennem dens lange historie. I dag anser vi den for at være en moderne klassiker. Den kan købes i denne grå/messing farve. Derudover kan den også købes i følgende farver: Mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, China Bone/sort messing, mat hvid/sort messing, mat sort/sort messing, krom eller i messing.  

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010133
EAN : 5710902694768

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 47/80 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)