BL3 S Gulvlampe Mat Sort/Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
7.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL3 S, og han har designet denne gulvlampe som en del af hans Bestlite kollektion. Han har draget inspiration fra den tyske Bauhaus-bevægelse, og det stilrene design og funktionalitet, som var i højsædet her. Han har designet denne gulvlampe med et enkelt design, der fastholder den skulpturelle dimension. Her har han forenet lampens form og dens funktion til en vidunderlig enhed.

Lampearmen vil lede tankerne hen på en knejsende svanehals. Derved får han frembragt lampens æstetiske udtryk. Samtidig er det en fleksibel lampearm, hvor du kan vippe den 90 grader (fra horisontalt til vertikalt), og lampeskærmen kan roteres 360 grader. Med denne kvalitet, så vil du kunne bruge den i din stue, i dit soveværelse eller på din arbejdsplads. Den skinner med et varmt og et intensivt lys.

Der er denne udgave, som har en small lampeskærm. Hvis du gerne vil have en større lampeskærm, så kan du købe denne medium udgave. BL3 S Gulvlampe kan købes i denne mat sort/krom farve. Derudover kan du også købe den i: Mat Hvid/Krom, China Bone/Krom, China Bone/Messing, China Bone/Sort Messing eller i Krom/Krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010035
EAN : 5710902001221

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)