BL3 M Gulvlampe Kul Sort/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.995,00 kr
Pris: 8.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL3 M Gulvlampe, og den er en del af hans berømte Bestlite kollektion. Det er en enkel og elegant gulvlampe, hvor lampens rene linjer bliver kombineret med en stor funktionalitet. Denne funktionalitet kommer fra lampens fleksibilitet – den har nemlig en justerbar arm og en bevægelig skærm.

Robert Dudley Best har designet gulvlampen med et minimalistisk udtryk, hvilket gør den velegnet til at blive brugt i flere forskellige rum i dit hjem. Den giver både et behageligt læse- og arbejdslys. Derfor kan du bruge den i stuen, i soveværelset eller på dit kontor. Han var meget inspireret af det geometriske og tidløse formsprog som vi så i Bauhaus-bevægelsen. Det kan ses på udformningen af lampen, der minder om en knejsende svanehals. Det giver et skulpturelt element til lampen, og det giver en høj anvendelighed. Denne gulvlampe passer til den kvalitetsbevidste person, som gerne vil have et originalt design.

Du kan købe lampen i denne kul sort/messing farve. Derudover kan du også købe den i: Mat hvid/sort messing, sort/sort messing, krom, messing, grå/messing, mat hvid/messing, mat sort/krom eller i mat hvid/krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010055
EAN : 5710902041272

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø21 cm