BL3 M Gulvlampe Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
8.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL3 M Gulvlampe. Han designede den til sin Bestlite kollektion. Det er en enkel og elegant gulvlampe, hvor lampens rene linjer bliver sat sammen med en stor funktionalitet. Denne funktionalitet udspringer særligt af lampens fleksibilitet. En fleksibilitet som kan ses ved dens justerbar arm, og den bevægelige skærm.

BL3 M er blevet designet med et minimalistisk udtryk, der gør den brugbar i flere forskellige rum. Den giver et rart læse- og arbejdslys, og dette gør den mere fleksibel i forhold til hvor du vil placere den. Robert Dudley Best var meget inspireret af Bauhaus-bevægelsen og dens geometriske og tidløse formsprog. Det kan man mærke på lampens udformning, som leder tankerne hen på en knejsende svanehals. Det er et element, som har en tofoldig grund til at være der. Det giver lampen en skulpturel dimension og så er det med til at give lampen en høj anvendelighed.

Denne gulvlampe vil passe rigtig godt til den kvalitetsbevidste person, der ønsker en designerlampe med et originalt design. Du kan købe gulvlampen i en række forskellige farver. Den kan købes i denne krom farve. Og så kan du også købe den i: Messing, grå/messing, mat hvid/messing, mat sort/krom, mat hvid/krom, kul sort/messing, mat hvid/sort messing og i sort/sort messing

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010068
EAN : 5710902688880

Designer: Robert Dudley Best
Materiale: Krom metal
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø21 cm