BL4 Gulvlampe Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
8.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL4 Gulvlampe er en Robert Dudley Best-designet gulvlampe, som en del af hans velansete Bestlite kollektion. Det er en kollektion, som er berømt for sin store fleksibilitet, sin høje kvalitet og det stilfulde design. Den blev originalt designet i 1930. Dengang var Robert Dudley Best inspireret af det tidløse og geometriske formsprog hos Bauhaus-bevægelsen. Det gav ham inspiration til at udforme denne gulvlampe som en knejsende svanehals. Dette designelement skaber en skulpturel funktion til lampen samtidig med at den får en høj anvendelighed.

Det stilfulde design kan særligt mærkes på de rene linjer og lampens elegante udtryk. Dette har den effekt, at BL4 Gulvlampe kan benyttes flere steder i dit hjem. Den kan sættes op i din stue eller i dit soveværelse. Her vil den lyse med en varm og intensiv belysning. Alternativt kan den bruges i dit køkken eller ved din arbejdsstation. Her vil den give gode arbejdsbetingelser med sit lys. Den er designet med en fleksibel lampearm, og du har mulighed for at justere på lampeskærmen. På denne måde kan du dirigere lyset i den retning, som du har brug for det.

BL4 Gulvlampe kan købes i denne messing farve. Den kan også købes i: Sort/Krom, grå/messing, mat hvid/krom, kul sort/messing, mat hvid/messing, mat hvid/sort messing eller i sort/sort messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010090
EAN : 5710902051592

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø21 cm