BL4 Gulvlampe Grå/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
8.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL4 er en gulvlampe, som Robert Dudley Best har designet, som en del af sin Bestlite kollektion. Denne kollektion er kendt for sin store fleksibilitet, sit stilfulde design og dens høje kvalitet. Gulvlampen blev designet i 1930, hvor Robert Dudley Best var meget inspireret af Bauhaus-periodens geometriske og tidløse formsprog. Det inspirerede ham til at udforme denne gulvlampe som en knejsende svanehals. Dette designelement er med til at give lampen en skulpturel funktion samt en høj anvendelighed.

Lampens stilfulde design kan mærkes på lampens rene linjer, og dens elegante udtryk. Derfor vil du kunne anvende BL4 Gulvlampe flere forskellige steder i dit hjem. Det kan eksempelvis være i stuen eller i soveværelset, hvor den giver et varmt og intensivt lys. Man vil også kunne bruge den i køkkenet eller ved din arbejdsstation, hvor den vil give dig optimale arbejdsbetingelser. Den har en fleksibel lampearm og du kan justere på lampeskærmen, og derved kan du sende lyset i den retning, som du gerne vil have det.

Du kan købe BL4 Gulvlampe i denne grå/messing farve. Derudover kan den købes i følgende syv farver: Mat hvid/krom, kul sort/messing, mat hvid/messing, mat hvid/sort messing, sort/sort messing, messing eller i sort/krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010091
EAN : 5710902625342

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø21 cm