BL4 Gulvlampe Mat Hvid/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
8.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL4 Gulvlampe er blevet designet af Robert Dudley Best, som en del af hans højt agtede Bestlite kollektion. Den er højt agtet, på grund af dens fleksibilitet, dens stilfulde design og den høje kvalitet. Robert Dudley Best designede denne gulvlampe i 1930. I denne periode var han stærkt inspireret af det tidløse og geometriske formsprog fra Bauhaus-perioden. Dette formsprog inspirerede ham til at udforme gulvlampen som en knejsende svanehals, og på den måde tilføje en skulpturel funktion til gulvlampen. På samme tid giver det en høj anvendelighed til lampen.

Det stilfulde design skinner igennem hos lampens rene linjer og det elegante udtryk. Dette gør BL4 Gulvlampe passende at bruge flere steder i dit hjem. Den vil passe ind i køkkenet eller ved din arbejdsstation. Her vil den kunne give dig gode arbejdsbetingelser med sit lys. Alternativt vil den kunne bruges i stuen eller i soveværelset. Her vil den lyse med et intensivt og varmt lys. Den er udstyret med en fleksibel lampearm, og du kan justere lampeskærmen. Derfor kan du få sendt lyset i den retning, som du gerne vil.

BL4 Gulvlampe kan købes i denne mat hvid/messing farve. Og så kan den købes i følgende farver: Mat hvid/Sort Messing, Sort/Sort messing, Messing, Sort/Krom, Grå/Messing, Mat Hvid/Krom eller i Kul Sort/Messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010092
EAN : 5710902619365

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø21 cm