BL4 Gulvlampe Kul Sort/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
8.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL4 Gulvlampe er en Robert Dudley Best-designet gulvlampe, og den er en del af hans Bestlite kollektion. Bestlite er kendt for at præsentere fleksible lamper med stilfulde designs og af høj kvalitet. Denne gulvlampe blev oprindeligt designet i 1930. Her var Robert Dudley Best inspireret af Bauhaus-tidens geometriske og tidløse formsprog. Dette inspirerede ham til at udforme gulvlampen som en knejsende svanehals. Det er med til at give lampen en skulpturel dimension samtidig med at den får en høj anvendelighed.

Dette stilfulde design kan ses på lampens rene linjer samt dens elegante udtryk. Dette gør BL4 Gulvlampe anvendelig flere forskellige steder i dit hjem. Den kan bruges i din stue eller i dit soveværelse. Her vil den lyse med et varmt og intensivt lys. Alternativt kan den også benyttes i køkkenet eller ved soveværelset. Her vil den kunne give dig gode lysbetingelser for at arbejde. Den er designet med en fleksibel lampearm, og du har mulighed for at justere på dens lampeskærm. På den måde kan du få sendt lyset i den retning, som du gerne vil have.

BL4 Gulvlampe kan købes i 8 forskellige farver. Den kan købes i denne kul sort/messing farve. Derudover kan den også købes i: Mat hvid/messing, mat hvid/sort messing, sort/sort messing, messing, sort/krom, grå/messing eller i mat hvid/krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010089
EAN : 5710902051585

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø21 cm