BL3 M Gulvlampe Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
8.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL3 M er en Robert Dudley Best-designet gulvlampe, som passer ind i hans højt agtede Bestlite kollektion. Det er en elegant og enkel gulvlampe, hvor dens rene linjer bliver sat sammen med lampens store funktionalitet. Denne funktionalitet kommer fra lampens fleksibilitet. Den er designet med en justerbar arm og en bevægelig skærm.

BL3 M er designet med et minimalistisk udtryk, der gør den passende at bruge i forskellige rum i dit hjem. Den skinner med et behageligt arbejdslys og læselys. Dette gør den velegnet til at blive brugt i stuen, i soveværelset eller på dit kontor. Robert Dudley Best blev inspireret af det geometriske og tidløse formsprog i Bauhaus-bevægelsen. Det er en inspiration, som man kan se på udformningen af lampen, der minder om en knejsende svanehals. Dette skaber en skulpturel dimension til gulvlampen, og så giver det en stor anvendelighed til gulvlampen.

Denne gulvlampe vil passe godt til den kvalitetsbevidste bruger, der ønsker en designerlampe som har et originalt design. Du kan købe denne gulvlampe i denne messing farve. Og så kan du købe den i følgende farver: Grå/Messing, Mat hvid/messing, mat sort/krom, mat hvid/krom, kul sort/messing, mat hvid/ sort messing, sort/sort messing eller i krom

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010056
EAN : 5710902041302

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø21 cm