BL3 M Gulvlampe Mat Hvid/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
8.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL3 M er en gulvlampe, der er blevet designet af Robert Dudley Best, som en del af hans Bestlite kollektion. Den er blevet designet med et elegant og enkelt design, hvor lampens rene linjer bliver sat sammen med dens funktionalitet. Denne funktionalitet kommer i kraft af lampens fleksibilitet. Den er designet med en justerbar arm og en bevægelig skærm.

Den har et minimalistisk udtryk, der gør den brugbar i flere forskellige rum i hjemmet. Den giver et behageligt læselys og arbejdslys. Derfor kan du bruge den i soveværelset, i stuen eller på dit kontor. Det tidløse og geometriske formsprog fra Bauhaus-bevægelsen har inspireret Robert Dudley Best til udformningen af denne gulvlampe. Designet minder om en knejsende svanehals. Og derved skaber han et skulpturelt element til gulvlampen, samtidig med at han skaber en høj anvendelighed.

Denne gulvlampe vil passe godt til den kvalitetsbevidste køber, som gerne vil have en designerlampe med et originalt design. BL3 M kan købes i denne mat hvid/messing farve. Den kan også købes i: Mat sort/krom, mat hvid/krom, kul sort/messing, mat hvid/ sort messing, sort/sort messing, krom, messing eller i grå/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010058
EAN : 5710902041289

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø21 cm