BL3 M Gulvlampe Mat Hvid/Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
8.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL3 M er en Robert Dudley Best designet gulvlampe, som er en del af hans berømte Bestlite kollektion. Det er en elegant og enkel gulvlampe, hvis rene linjer bliver sat sammen med dens store funktionalitet. Denne funktionalitet opstår på grund af lampens fleksibilitet. Den er fleksibel på den måde, at den har en justerbar arm, og en bevægelig skærm.

Robert Dudley Best har designet den med et minimalistisk udtryk. Det er et udtryk, som er med til at gøre lampen passende at sætte op i flere forskellige rum i dit hjem. Den giver et behageligt arbejdslys samt læselys. Designeren lod sig inspirere af Bauhaus-bevægelsens geometriske og tidløse formsprog. Det er en inspiration, som man kan se på lampens udformning. Den er udformet, så den minder om en knejsende svanehals. Det skaber en skulpturel dimension til gulvlampen, samtidig med at det giver den en høj anvendelighed.

Denne gulvlampe vil passe godt sammen med den kvalitetsbevidste bruger, der gerne vil have en designerlampe med et originalt design. Du kan købe BL3 M i denne mat hvid/krom farve. Og så kan den også købes i følgende farver: Kul Sort/Messing, Mat hvid/ Sort messing, Sort/Sort Messing, Krom, Messing, Grå/Messing, Mat Hvid/Messing eller i Mat Sort/Krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010070
EAN : 5710902051103

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø21 cm