BL3 M Gulvlampe Mat Sort/Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
8.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL3 M, og denne gulvlampe er en del af hans højt agtede Bestlite kollektion. Det er en elegant og enkel gulvlampe, hvis rene linjer er blevet sat sammen med en stor funktionalitet. Denne funktionalitet kommer af lampens fleksibilitet. Denne fleksibilitet kommer fra lampens justerbare arm og dens bevægelige skærm.

Den er blevet designet med et minimalistisk udtryk, der gør den velegnet til at blive brugt i flere forskellige rum i dit hjem. Og så lyser BL3 M med et behageligt læselys og arbejdslys. Derfor vil den kunne stå i din stue, i dit soveværelse eller på dit kontor. Robert Dudley Best blev meget inspireret af det geometriske og tidløse formsprog fra Bauhaus-bevægelsen. Det er en inspiration, som man kan se på lampens udformning. Den er udformet som en knejsende svanehals, hvilket er med til at skabe et skulpturelt element til gulvlampen, og den får en høj anvendelighed.

Denne gulvlampe vil passe godt til den kvalitetsbevidste bruger, som ønsker en designerlampe der bærer et originalt design. Du kan købe denne gulvlampe i denne mat sort/krom farve. Den kan også købes i: Mat hvid/krom, kul sort/messing, mat hvid/ sort messing, sort/sort messing, krom, messing, grå/messing eller i mat hvid/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010067
EAN : 5710902051097

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø21 cm