BL4 Gulvlampe Sort/Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 6.749,00 kr
Pris: 8.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL4 Gulvlampe er en gulvlampe, som er en del af den højt agtede Bestlite kollektion, og den er blevet designet af Robert Dudley Best. Kollektionen er kendt for sine kvaliteter som fleksibilitet, et stilfuldt design og dens høje kvalitet. Den blev oprindeligt designet i 1930. Her var Robert Dudley Best inspireret af det geometriske og tidløse formsprog, som vi oplevede hos Bauhaus-bevægelsen. Det inspirerede ham til at udforme lampen som en knejsende svanehals. Det er et design, som tilføjer en skulpturel dimension til gulvlampen samtidig med at det skaber en høj anvendelighed.

Det stilfulde design skinner igennem hos de rene linjer, og lampens elegante udtryk. Dette gør BL4 Gulvlampe anvendelighed flere steder i dit hjem. Det kan være i stuen eller i soveværelset, hvor den vil skinne med en varm og intensiv belysning. Den vil også egne sig godt til at blive brugt i køkkenet eller ved din arbejdsplads. Her vil den kunne give dig optimale arbejdsbetingelser. Designet med en fleksibel lampearm og en justerbar lampeskærm, gør det muligt for dig, at få sendt lyset i den retning, som du ønsker.

BL4 Gulvlampe kan købes i denne sort/krom farve. Og så kan du også købe den i følgende syv farver: Grå/Messing, mat hvid/krom, kul sort/messing, mat hvid/messing, mat hvid/sort messing, sort/sort messing eller i messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010101
EAN : 5710902001313

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø21 cm