BL3 M Gulvlampe Grå/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
8.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL3 M er en gulvlampe, som Robert Dudley Best har designet. Den er en del af hans berømte Bestlite kollektion. Han har designet en enkel og elegant gulvlampe, hvor de rene linjer bliver kombineret med en stor funktionalitet. Lampens funktionalitet opstår i kraft af dens fleksibilitet. Den har en justerbar arm, og en bevægelig skærm.

Designet med et minimalistisk udtryk, som gør den passende at bruge i flere rum i dit hjem. Den lyser med et behageligt arbejds- og læselys. Derved kan du placere den i stuen, i soveværelset eller på dit kontor. Robert Dudley Best var stærkt inspireret af Bauhaus-bevægelsens geometriske og tidløse formsprog, og det kan man se på lampens udformning. Det minder om en knejsende svanehals. Dette giver et skulpturelt element til gulvlampen, samt en høj anvendelighed.

Hvis du ønsker en mindre lampeskærm til din BL3 M, så kan du købe denne small udgave. Dette er en gulvlampe, som passer perfekt til den kvalitetsbevidste bruger, som gerne vil have en designerlampe med et originalt design. Du kan købe gulvlampen i denne grå/messing farve. Derudover den farve, så kan den også købes i: Mat hvid/messing, mat sort/krom, mat hvid/krom, kul sort/messing, mat hvid/sort messing, sort/sort messing, krom eller i messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010057
EAN : 5710902041296

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 113/152 x 28 x 28 x Ø21 cm