BL2 Bordlampe China Bone/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
5.499,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL2 Bordlampe, og den er en del af hans Bestlite kollektion. Han har designet en bordlampe, som er kendt for sin fleksibilitet, sin høje kvalitet og det stilfulde design. Han designede den oprindeligt i 1930, og var stærkt inspireret af Bauhaus-periodens geometriske og tidløse formsprog. Lampen er blevet udformet som en knejsende svanehals, og på den måde giver det en skulpturel dimension samt skaber en høj anvendelighed.

BL2 Bordlampe kan bruges mange steder i dit hjem. Den vil eksempelvis passe godt ind i stuen eller i soveværelset. Her vil den lyse med et intensivt og varmt lys. Alternativt kan den bruges i køkkenet eller ved din arbejdsstation. Her vil den give et godt arbejdslys. Og så er den fleksibel på den måde, at du kan tilte lampen 90 grader. Fra horisontalt til vertikalt. Du har også mulighed for at rotere lampeskærmen 360 grader.

BL2 Bordlampe kan købes i denne China bone/messing farve. Du har også mulighed for at købe den i følgende farver: China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, China bone/sort, mat hvid/sort messing, mat sort/sort, krom, messing, grå/messing eller i mat sort/krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10009995
EAN : 5710902050632

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: ca. 2 m
Mål: 50 x 17.5 x 17.5 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)