BL2 Bordlampe Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best har designet BL2 bordlampe, og den står som en del af hans højt agtede Bestlite kollektion. Det er en bordlampe, som er kendt for sin fleksibilitet, sin høje kvalitet og det stilfulde design. Den er oprindeligt designet i 1930, og dengang var Robert Dudley Best stærkt inspireret af Bauhaus-stilen og dennes geometriske og tidløse formsprog. Lampens udformning kan lede tankerne hen på en svanehals der knejser. Dette er med til at give et skulpturelt element til bordlampen, og det giver den en høj anvendelighed.

BL2 Bordlampe kan bruges forskellige steder i hjemmet. Den kan benyttes i soveværelset eller i stuen. Her vil den lyse med et intensivt og varmt lys. Den kan også placeres i køkkenet eller på arbejdspladsen, hvor den vil lyse med et godt arbejdslys. Den er fleksibel på den måde, at du kan tilte lampen 90 grader fra horisontalt til vertikalt. Du har også mulighed for at rotere lampeskærmen 360 grader.

BL2 Bordlampe kan købes i denne krom farve. Og så kan du også købe den i følgende farver: Messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, China bone/sort messing, mat hvid/sort messing eller i mat sort/sort.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010012
EAN : 5710902050595

Designer: Robert Dudley Best
Materiale: Krom metal
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: ca. 2 m
Mål: 50 x 17.5 x 17.5 x Ø16 cm