BL2 Bordlampe Kul Sort/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.749,25 kr
Pris: 4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL2 bordlampe. Den er en del af Bestlite kollektionen. Bordlampen er blevet kendt grundet sin flotte og spændende fleksibilitet, dens høje kvalitet og det stilfulde design. Robert Dudley Best var inspireret af stilen i Bauhaus-bevægelsen, og særligt dens geometriske og tidløse formsprog. I 1930 resulterede det så i denne bordlampe. Den er blevet udformet, så den minder om en knejsende svanehals. Dette element er med til at give et skulpturelt element til lampen, og skabe en høj anvendelighed.

BL2 Bordlampe kan bruges flere forskellige steder i dit hjem. Hvis du ønsker at placere den i stuen eller i soveværelset, så kan den passe ind her og give en varm og intensiv belysning. Den kan også bruges i køkkenet eller på din arbejdsplads. Her vil den lyse med et godt arbejdslys. Og så har bordlampen den egenskab, at den kan tiltes 90 grader – fra horisontalt til vertikalt. Du kan også rotere lampeskærmen 360 grader.

BL2 Bordlampe kan købes i denne kul sort/messing farve. Og så kan du også købe den i: Mat hvid/krom, China bone/sort messing, mat hvid/sort messing, mat sort/sort, krom, messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom og i mat hvid/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10009997
EAN : 5710902041159

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: ca. 2 m
Mål: 50 x 17.5 x 17.5 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)