BL1 Bordlampe Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.749,25 kr
Pris: 4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL1 Bordlampe er en Robert Dudley Best designet bordlampe, og den tilhører Bestlite kollektionen. Den er oprindeligt designet i 1930, og bliver i dag anset som en tidløs klassiker. Robert Dudley Best har ladet sig inspirere af Bauhaus-stilens geometriske og tidløse formsprog. Lampen er blevet udformet så den ligner en svanehals der knejser og således får lampen en skulpturel dimension. Det giver også en høj anvendelighed til lampen.

BL1 Bordlampe vil give en masse stil til det lokale, som den bliver sat op i.

Robert Dudley Best har designet en fleksibel bordlampe. Her har du mulighed for at justere højden på lampen, og lampehovedet kan kippes og drejes. Derved bliver det til en lampe, som du kan bruge flere forskellige steder i dit hjem. Den kan benyttes i dit køkken eller ved din arbejdsstation, og den vil give et godt arbejdslys. Alternativt, kan den benyttes i stuen eller i dit soveværelse. Her vil den lyse med et intensivt eller varmt lys.

BL1 Bordlampe kan købes i denne krom farve. Den kan også købes i: Grå/Messing, mat sort/krom, hvid/sort messing, China bone/sort, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, mat hvid/krom, charcoal sort/messing, sort/sort messing eller den kan købes i messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10009967
EAN : 5710902050137

Designer: Robert Dudley Best
Materiale: Krom metal
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 51/84 x 21 x 21 x Ø16 cm