BL1 Bordlampe Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.749,25 kr
Pris: 4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL1 Bordlampe. Denne bordlampe er en del af Bestlite kollektionen. Han designede oprindeligt bordlampen i 1930, og i dag betragter vi den som en tidløs klassiker. Han blev inspireret af datidens Bauhaus designstil. Det var særligt det geometriske og tidløse formsprog. Han har udformet lampen, så den minder om en svanehals der knejser. Derved får han indarbejdet en skulpturel dimension til lampen. Og det har den praktiske effekt, at det vil give lampen en høj anvendelighed.

BL1 Bordlampe vil tilføje en masse stil til det lokale, som du vælger at benytte den i.

Robert Dudley Best har designet en fleksibel bordlampe, hvor du kan justere højden på den. Du har også mulighed for at kippe og dreje lampehovedet. Denne kvalitet gør denne bordlampe anvendelig flere steder i dit hjem. Du kan sætte den op i dit køkken eller ved din arbejdsstation, og her vil den give et fint arbejdslys. Den kan også sættes op i din stue eller i dit soveværelse. Her lyser den med et varmt og intensivt lys.

Du kan købe BL1 Bordlampe i denne messing farve. Og så kan den også købes i følgende farver: Krom, grå/messing, mat sort/krom, hvid/sort messing, China bone/sort, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, mat hvid/krom, charcoal sort/messing eller i sort/sort messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10009953
EAN : 5710902041050

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 51/84 x 21 x 21 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)