BL1 Bordlampe Mat Hvid/Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.749,25 kr
Pris: 4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best har designet BL1 Bordlampe, og den er en del af Bestlite kollektionen. Han designede den i 1930, og i dag bliver den med rette anset for at være en tidløs klassiker. Han blev inspireret af datidens Bauhaus-stil og det geometriske og tidløse formsprog, som den bragte på banen. Lampen er blevet udformet som en svanehals der knejser, og dette er med til at skabe et skulpturelt element til lampen. Samtidig har det den effekt, at det vil give lampen en høj anvendelighed.

BL1 Bordlampe vil kunne give en masse stil til det lokale, som du vælger at bruge den i.

Robert Dudley Best har designet en fleksibel bordlampe, som giver dig mulighed for at justere højden på lampen, og du kan kippe og dreje lampehovedet. På den måde bliver det til en lampe, som kan bruges flere forskellige steder i dit hjem. Den kan bruges i dit køkken eller ved din arbejdsstation, og her vil den give et rart arbejdslys. Den kan også bruges i din stue eller i dit soveværelse, hvor den vil lyse med et varmt og intensivt lys.

BL1 Bordlampe kan købes i 12 forskellige farver. Du kan købe den i denne mat hvid/krom farve. Alternativt kan den købes i: Charcoal sort/messing, sort/sort messing, messing, krom, grå/messing, mat sort/krom, hvid/sort messing, China bone/sort, China bone/messing, China bone/krom eller i mat hvid/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10009968
EAN : 5710902040534

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Mål: 51/84 x 21 x 21 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)