AURA W1 Væglampe Rose Gold - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.571,25 kr
Pris: 2.095,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AURA W1 er en væglampe, som Nital Patel har designet, og Light Point har produceret. Det er ikke en særlig stor lampe, og har et lille fremspring, og er egnet til mange forskellige behov, som man måtte stå over for. Den vil også passe til at blive hængt på hver side af et spejl. Hvis du vælger at hænge den op på badeværelset, så vær opmærksom på, at den må ikke udsættes for direkte damp. Den vil også egne sig godt til at hænge i en trappeopgang. Den kan også bruges i soveværelset, i entréen eller i køkkenet. Det er et eksempel på, hvor alsidig lampen er, og hvordan den kan dække flere behov.

AURA W1 er blevet designet med et minimalistisk design. Det har den effekt, at det passer ind i alle indretningsstile. Patel har designet lampen med skarpe og rene linjer og med høj teknisk præcision. Der er en LED strip monteret på bøjlen, som sidder yderst på lampen. Og den lyser direkte ind på væggen. Og så får vi et godt og blændfrit lys. Til slut, kommer lyset ud af toppen og bunden af lampen. Alt i alt, så vil denne elegante og æstetiske lampe passe ind til alle de forskellige indretningsstile. Den vil især passe godt til en modernistisk indretning.

AURA W1 kan købes i fire forskellige farver. Du kan købe den i denne rose gold farve. Og så kan den købes i sort, messing, i titanium og i hvid. Den benytter en 6 watt LED pære. LED er et godt valg, fordi det er strømbesparende. Så man gør noget godt for miljøet. Samtidig er det en mulighed for at spare lidt på sin elregning. Derudover kan du kombinere lampen med andre Aura W1-lamper, og frembragt et spændende udtryk.

Specifikationer
Varenummer : 270962
EAN : 5711389709624

Lyskilde: 6 Watt LED/660 Lumen - Dæmpbar
Lampen kan skifte mellem 2700 Kelvin og 3000 Kelvin 
Mål: B: 16 cm D: 6 cm H: 7 cm 
Materiale: Aluminium
IP Klasse: 20
Designer: Nital Patel