AURA W1 Væglampe Hvid - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.421,25 kr
Pris: 1.895,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AURA W1 er en væglampe, som Nital Patel har designet. Den er produceret hos Light-Point, og den er designet i Light-Points karakteristiske stil. Lampen imponerer med sin høje tekniske præcision, og dens design med skarpe og rene linjer. Det har givet væglampen et minimalistisk, elegant og et æstetisk look, som vil stå godt i alle indretningsstile. Især i en moderne indretningsstil, vil den passe godt ind.

AURA W1 er monteret med en bøjle yderst på lampen. Og på denne bøjle er der monteret en LED strip. Den lyser direkte ind i væggen. Herfra bliver lyset sendt op og ned ad væggen. På den måde sikrer designet et godt og blændfrit lys. Fordi lampen er lille, og har et lille fremspring, så er den god til at dække mange forskellige behov. Man vil for eksempel med fordel kunne hænge den på hver side af et spejl eller i en trappegang. Hvis du vælger at bruge den på badeværelset, så vær opmærksom på, at lampen ikke må udsættes for direkte damp. Den vil også passe godt ind i entréen eller i soveværelset. Det viser lampens fleksibilitet – den kan benyttes forskellige steder i hjemmet, og vil stadig være dækkende for de behov der måtte være.

AURA W1 kan fås i tre farver. Den kan fås i denne hvide farve, og så fås den i messingsort, i titanium og i rose gold. Lampen er indbygget med en 6 watt LED pære. LED er et smart valg, da det er en strømbesparende lyskilde. Så man gør en god grøn ting, og samtidig kan man spare lidt på sin elregning. Har du et særligt udtryk, som du vil have frem, så kan du kombinere forskellige Aura lamper, og skabe et interessant udtryk.

Specifikationer
Varenummer : 270960
EAN : 5711389709600

Lyskilde: 6 Watt LED/660 Lumen
Lampen kan skifte mellem 2700 og 3000 Kelvin
Dæmpbar
Mål: B: 16 cm D: 6 cm H: 7 cm 
Materiale: Aluminium
IP Klasse: 20
Designer: Nital Patel