Archi T2 Bordlampe på base Mat Messing - Nordic Living

2.590,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Archi T2 er en bordlampe udgivet af Nordic Living og designet af Ronni Gol. Det er et remake af en klassiker fra 1937, dengang blev den designet af Jac Jacobsen. Ronni Gol har moderniseret lampen, ved at kombinere et enkelt stilfuldt nordisk design med nogle smarte funktionaliteter. Det er en bordlampe, som kan bruges til forskellige ting. Det kan for eksempel bruges til at sidde og læse ved, eller man kan sidde og arbejde ved den. Navnet Archi er en forkortelse af architect. Det henviser til det klassiske arkitektlampedesign, som lampen er lavet ud fra.

En af de ting, der gør Archi T2eren god at arbejde eller læse ved, er muligheden for at rette lampens højde og vinkel. Man kan ændre på, hvor lampen lyser hen alt efter ens behov og ønsker. En anden smart funktionalitet er, at skærmen holder lyset inde. Det sørger ikke alene for blændfrit lys, men også, at man får et godt, fokuseret lys. Det er ikke en stor lampe, der optager særlig meget plads på dit bord eller en stjæler ens opmærksomhed. Det er en elegant lampe, som man kan sætte op og lade den lyse.

LED-pærer er et godt valg til Archi T2 lampen. Det gode ved dem er, at de bruger ikke lige så meget strøm som nogle af de andre pærer, hvilket gør dem mere energivenlige. Det betyder, at man sparer lidt på sin elregning der, og endeligt hjælper det på miljøet. De fordele gør LED-pærer til et godt valg til din Archi T2 lampe.  

Archi T2 Bordlampe på base findes i 7 forskellige farver. Du kan finde dem i: Marmor Rød, Sort, Sea Blå, Sort/Guld, Forest Grøn, Hvid og så den her. Messing farve.

Specifikationer
Varenummer : 940024+940042
EAN : 5711389400248+5711389400422

Lyskilde: E27
Watt: max 46W
Mål: Krop 50 cm hver arm / Hoved Ø: 16 cm H: 17 cm
Materiale: Aluminium
Designer: An original design