Archi T2 Bordlampe på base Mat Forest Grøn - Nordic Living

2.290,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Archi T2 Bordlampe er blevet udgivet på ny af Ronni Gol sammen med Nordic Living. Archi navnet er en forkortelse af architect og refererer til det klassiske arkitektlampedesign, som lampen er lavet ud fra. Den blev først udgivet i 1937 af Jac Jacobsen. Og nu har Ronni Gol givet den et moderne facelift. Det har medført en elegant lampe, der holder en klassisk, simpel stil. Det er en lampe, der kan benyttes på forskellige måder. Den fungerer godt som både en læselampe, men også som en man kan sidde og arbejde ved. Archi T2 er en alsidig bordlampe, der kan møde dine behov for lys.

En smart ting ved Archi T2eren er dens evne til at justere på lampens højde og vinkel. Det betyder, at man kan justere lampen alt efter hvor man vil have den til at lyse henne. Lampens skærm sørger for, at lyset ikke skinner igennem skærmen. Det giver et meget fokuseret lys, og ikke nok med det, så giver det også et blændfrit lys. Fordi lampen ikke er større end den er, så fylder den ikke alt for meget på dit bord. Det gør også, at lampen ikke optager alt opmærksomheden.

LED-pærer kan bruges i Archi T2 lampen. De har de fordele, at de bruger mindre strøm end nogle af de andre pærer. Så du sparer lidt på elregningen, og det hjælper på miljøet. LED-pærer er ikke en helt dårlig investering.

Archi T2 Bordlampe på base findes i 7 forskellige farver. Du kan finde dem i: Marmor Rød, Sea Blå, Sort, Messing, Hvid, Sort/Guld og så den her. Forest Grøn farve.

Specifikationer
Varenummer : 940026+940044
EAN : 5711389400262+5711389400446

Lyskilde: E27
Watt: max 46W
Mål: Krop 50 cm hver arm / Hoved Ø: 16 cm H: 17 cm
Materiale: Aluminium
Designer: An original design