Archi T2 Bordlampe med klemme Mat Sea Blå - Nordic Living

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.495,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Archi T2 Bordlampe er blevet relanceret af Ronni Gol i samarbejde med Nordic Living. Den blev lavet første gang i 1937 af Jac Jacobsen. Nu har den fået en nordisk, moderne twist, og er så blevet udgivet igen. Resultatet er en stilfuld bordlampe. En lampe der kan bruges på flere forskellige måder. Du kan vælge at arbejde ved den, og du kan læse ved den. Archi navnet kommer fra det klassiske arkitektlampedesign, som den er lavet ud fra. Archi er en forkortelse af architect.  

En smart funktionalitet ved Archi T2 er muligheden for at korrigere lampens højde og vinkel. Man kan hele tiden ændre den efter behov. Skærmen holder lyset inde, og sørger for, at lyset skinner i ens ønskede retning. Skærmens form gør også, at man får et blændfrit lys. Pæren bliver dækket væk inde bag skærmen, og så kan den ikke blænde en. Grundet lampens lille størrelse, så er det ikke en lampe der tager meget plads på dit bord eller tager din opmærksomhed. Man kan ganske enkelt sætte lampen op, og lade lampen gøre sit arbejde. Ronni Gol har taget det stilfulde design, og fundet en måde at koble det sammen med den nordiske funktionalitet på og har fået denne dejlige bordlampe ud af det.

LED-pærer passer til Archi T2 lampen. Dem er der da nogle fordele ved. De er mere energivenlige end de andre pærer. Så man ikke alene sparer nogle penge på strømregningen ved dem, så gør man også en god ting for miljøet. Man går ikke helt galt i byen med LED-pærer.

Archi T2 Bordlampe med klemme findes i 7 forskellige farver. Du kan finde dem i: Sort, Messing, Forest Grøn, Marmor Rød, Hvid, Sort/Guld og så den her. Sea Blå farve.

Specifikationer
Varenummer : 940027
EAN : 5711389400279

Lyskilde: E27
Watt: max 46W
Mål: Krop 50 cm hver arm / Hoved Ø: 16 cm H: 17 cm - Inkl. bordklemme
Materiale: Aluminium
Designer: An original design

*Ønskes lampen med bordfod skal bordfoden købes ved siden af
Link herunder:

https://luxlight.dk/archi-t2-bord-mat-sea-bla-light-point