Archi T2 Bordlampe med klemme Mat Marmor Rød - Nordic Living

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.495,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Archi T2 er en relancering af den klassiske lampe fra 1937. Dengang blev den designet af Jac Jacobsen. Den har fået et nordisk facelift, der fører lampen ind i det 21. århundrede. Det er Ronni Gol og Nordic Living, der står bag moderniseringen. Navnet Archi er en forkortelse af architect og kommer fra, at lampen er lavet ud fra et klassisk arkitektlampedesign. Archi T2 er en lampe, der kan bruges på forskellige måder. Den fungerer både som en arbejdslampe, men du kan også bruge den til at sidde og læse ved.

En anden ting, der øger til Archi T2erens alsidighed er evnen til at ændre på lampens vinkel og højde. Man kan løbende justere på lampens højde og vinkel. Så man kan få den til at lyse dér, hvor man har brug for at den lyser. Lampens skærm rammer lyset inde, så det ikke skinner ud igennem skærmen. Det er med til at sikre et koncentreret lys og det er med til at sikre et blændfrit lys. Grundet lampens kompakte størrelse, så er det ikke en lampe, der optager meget plads på dit bord eller optager meget opmærksomhed.

Et andet sted Archi T2 lampen er blevet bragt ind i den moderne verden, er muligheden for at bruge LED-pærer. De har den fordel, at de bruger ikke så meget strøm, som de andre pærer gør. Det er en hjælp til miljøet, og det gør at man sparer på sin elregning.

Archi T2 Bordlampe med klemme findes i 7 forskellige farver. Du kan finde dem i: Sea Blå, Sort, Sort/Guld, Messing, Forest Grøn, Hvid og så den her. Marmor Rød farve.

Specifikationer
Varenummer : 940025
EAN : 5711389400255

Lyskilde: E27
Watt: max 46W
Mål: Krop 50 cm hver arm / Hoved Ø: 16 cm H: 17 cm - Inkl. bordklemme
Materiale: Aluminium
Designer: An original design

*Ønskes lampen med bordfod skal bordfoden købes ved siden af
Link herunder:

https://luxlight.dk/archi-t2-bord-marmor-rod-o21-6