Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

ARC Multi/ Væg Lys Eg - Le Klint

Lagerstatus: På lager

3.495,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
ARC er en flot og moderne lampe fra Le Klint. ARC er designet af designerduoen Manér Studio. Lamperne er inspireret af arkitekturen i Grundtvigskirken i København. Her er det bl.a. de smukke hvælvinge, der har været inspirationen til denne lampe. ARC er på en og samme tid både er klassisk og tro mod Le Klints stil samtidig med, at den har et stilfuldt moderne udtryk. Serien består af flere forskellige former for lamper.

Lyskilde: E14
Watt: LED 10W
Mål: H: 32 cm / D: 19 cm / Ø: 11 cm
Materiale: Hvid plastskærm og sort eg
Designer: Manér Studio

Designeren bag

Detaljer

Manér Studio er en designduo bestående af Nanna Neergaard og Marie Hesseldahl. De er begge udddannede som industrielle designere fra Designskolen i Kolding. De har en fælles passion for at skabe flotte nye designs, som på en og samme tid er nytænkende samtidig med at det er genkendeligt for det brand, de designer. De har derfor stort fokus på at historien er med i designet, og at der dermed fortælles en historie i deres designs. Ligeledes er det vigtigt for dem, at designet både er æstetisk flot samt løser den funktion, det skal.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Le Klint
Mærke Le Klint
Varenummer 188SCH
Gratis lyskilde Der følger gratis LED pære med til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ARC Multi/ Væg Lys Eg - Le Klint

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen