Anemon Bordlampe Large Hvid - Belid

  Levering 1-4 hverdage
2.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Anemon Bordlampe er blevet designet af Joakim Fihn, og den er produceret hos Belid. Man kan beskrive lampeserien som en LED-lampe, der er nem at placere på borde eller i vindueskarmen. Dens pære giver et velkomment og blændfrit lys, der stråler af karakter, mens deres valg af materialer er af den højeste kvalitet. Lampens tænd- og slukknap sidder på lampens ledning.

Joakim Fihn har designet en stilren, klassisk og samtidig moderne lampe. Anemon Bordlampe har en let buet stelkrop, hvilket toppes af med en elegant lampeskærm, som sikrer, at der ikke er noget ubehageligt lys. Den lyser derimod med et behageligt og varmt hvidt lys. Den vil passe godt ind i mange modernistiske indretningsstile. Den har fået sit navn, da lampen kan ligne en blomst, som man finder i skoven.

Du kan købe Anemon Bordlampe Large i to forskellige farver. Der er denne hvide farve, og så kan den også købes i oxideret grå. Derudover kan du også købe den i størrelse medium eller small.

Designeren Bag

Joakim%20Fihn-min

Specifikationer
Varenummer : 420536
EAN : 7391534043575

En lille, let placerbar LED-lampe til borde og vinduer. Lampen giver et indbydende, blændfri lys og udstråler et solidt tegn, hvor valget af materialer er af højeste klasse.

Designer: Joakim Fihn

Materiale: Farvet Metal
Fatning: E27
Max watt: 25W 
Højde: 60,4 cm
Diameter: 25,2 cm