Anemon Bordlampe Large Oxideret Grå - Belid

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.399,25 kr
Pris: 3.199,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Joakim Fihn er designeren bag Anemon Bordlampe, og Belid er producenten bag. Lampeserien kan beskrives som en LED-lampe, der er nem at placere i enten vindueskarme eller på borde. Pæren giver en blændfri og velkommen belysning, som stråler af karakter. Og så har de valgt højkvalitets materialer. De har placeret tænd- og slukknappen på ledningen.

Anemon Bordlampe er en klassisk, moderne og stilren bordlampe. Joakim Fihn har designet en lampe med en let buet stelkrop, hvor der i toppen sidder en elegant lampeskærm, som sørger for, at der ikke kommer noget ubehageligt lys. Den lyser med et varmt og behageligt hvidt lys. Den egner sig godt til en modernistisk boligindretning. Navnet kommer fra, at designet kan ligne en blomst, som man kan finde i skoven.

Anemon Bordlampe Large kan købes i denne oxideret grå farve, og den kan købes i hvid. Du kan også købe lampen i en small eller medium størrelse.

Specifikationer
Varenummer : 4205155
EAN : 7391534043568

En lille, let placerbar LED-lampe til borde og vinduer. Lampen giver et indbydende, blændfri lys og udstråler et solidt tegn, hvor valget af materialer er af højeste klasse.

Designer: Joakim Fihn

Materiale: Farvet Metal
Fatning: E27
Max watt: 25W 
Højde: 60,4 cm
Diameter: 25,2 cm