Anemon Bordlampe Small Oxideret Grå - Belid

  Levering 1-4 hverdage
2.299,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Anemon Bordlampe er blevet designet af Joakim Fihn, og den er blevet produceret hos Belid. Det er en LED-lampe, som du passende kan placere i vindueskarmen eller på et bord. Den bruger en pære, som giver et velkomment og blændfrit lys. Et lys som udstråler karakter. Lampen er blevet produceret med materialer af den højeste kvalitet. Tænd- og slukknappen sidder på ledningen.

Anemon Bordlampe er en moderne, stilren og klassisk bordlampe, hvis design er en let buet stelkrop, og i toppen sidder lampens elegante lampeskærm. Denne lampeskærm sørger for, at der ikke bliver lukket noget ubehageligt lys ud. Den giver en behagelig og varmhvid belysning. Bordlampen vil passe godt ind i en moderne indretningsstil. Den har fået sit navn, fordi at lampen kan ligne en blomst som man finder i en skov.

Du kan købe Anemon Bordlampe Small i denne oxideret grå farve, og den kan købes i: Mat hvid, mat sort eller i opal. Du kan også købe lampen i en medium eller large størrelse.

Designeren Bag

Joakim%20Fihn-min

Specifikationer
Varenummer : 4005155
EAN : 7391534278199

En lille, let placerbar LED-lampe til borde og vinduer. Lampen giver et indbydende, blændfri lys og udstråler et solidt tegn, hvor valget af materialer er af højeste klasse.

Designer: Joakim Fihn

Materiale: Farvet Metal
Fatning: G9 
Max watt: 25W 
Kelvin: 3000K
Lumen: 200lm
Højde: 38,9 cm
Diameter: 12,5 cm