Anemon Bordlampe Medium Oxideret Grå - Belid

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.919,20 kr
Pris: 2.399,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Joakim Fihn er designeren bag Anemon Bordlampe, og Belid er producenten bag. Man kan beskrive hele lampeserien som en LED-lampe, der kan bruges på borde eller i vindueskarmen. Den gør brug af en lyskilde, der lyser med et velkomment og blændfrit lys. Det er et lys, som stråler af karakter. De har gjort brug af materialer, som er af den højeste kvalitet til at lave lampen. Tænd- og slukknappen sidder på lampens ledning.

Anemon Bordlampe er en stilren, moderne og klassisk lampe, som er designet med en let buet stelkrop. I toppen af lampen er den elegante lampeskærm, og sørger for, at der ikke kommer noget ubehageligt lys ud. Den lyser derimod med et varmhvidt og behageligt lys. Denne bordlampe passer godt til en modernistisk indretningsstil. Den har fået sit navn, da lampen kan ligne en blomst, som man kan finde i en skov.

Du kan købe Anemon Bordlampe Medium i forskellige farver. Der er denne oxideret grå farve, og så kan den købes i: Opal, mat hvid eller i mat sort. Lampen kan også købes i enten small eller large.

Specifikationer
Varenummer : 4105155
EAN : 7391534278243

En lille, let placerbar LED-lampe til borde og vinduer. Lampen giver et indbydende, blændfri lys og udstråler et solidt tegn, hvor valget af materialer er af højeste klasse.

Designer: Joakim Fihn

Materiale: Farvet Metal
Fatning: G9
Max watt: 25W 
Kelvin: 3000K
Lumen: 200lm
Højde: 49,7 cm
Diameter: 16,2 cm