AJ Gulvlampe Lys Grå - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 6.396,00 kr
Pris: 7.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AJ Gulvlampe er en gulvlampe designet af den verdensberømte danske modernist arkitekt Arne Jacobsen. Han har lavet gulvlampen i fællesskab med Louis Poulsen. Foden har et hul, og ovenpå foden står der en lang tynd stang, der står på skrå. Dette design, giver en vis lethed og elegance til AJ Gulvlampe. I toppen støder vi på lampeskærmen, som vender nedad. Det sørger for, at vi får et blændfrit lys, og at vi får et blødt og behageligt koncentreret lys. Skærmen er dog fleksibel, så du kan justere på den, og få rettet lyset i den retning du ønsker. Indersiden af skærmen er lakeret, hvilket øger til gulvlampens behagelige lys. Tænd- og slukknappen finder man nede på ledningen.

AJ Gulvlampen har rene linjer og en asymmetrisk form, som Arne Jacobsen var kendt for at bruge i sin arkitektoniske stil. Grundet dens slanke, lette design, så er det ikke en lampe, der fylder meget i det rum den står i. Det får den til at stå godt til flere forskellige boligindretninger, hvor den kan blende sig ind med sine omgivelser. Den vil være god at have stående i hjørnet af sin stue, hvor den kan udsende sit bløde og behagelige lys.

Når man taler om de store klassiske og danske lamper, så må Arne Jacobsens AJ-lamper være en del af samtalen. De blev oprindeligt designet til at være på SAS Royal Hotel i København. Nu er de blevet indbegrebet af dansk design, og de findes også i mange private hjem nu. Både i Danmark såvel som udlandet, hvor AJ Gulvlamper også er blevet rigtig store. AJ-serien har altid været blandt topmålet af dansk design, og dér kommer de til at være de næste mange år.  

 

Designeren Bag

Arne%20Jacobsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744165390
EAN : 5703411526163

Lyskilde: E27
Watt: 60W
Mål: H: 130 cm / Ø fod: 27,5 cm 
Materiale: Sort, hvid, aubergine, mørk grøn, mørke grå, lys grå, natblå, lys petroleum, rust rød eller okkergul, vådlakeret.
Ledningslængde: Sort pc 2,6m
Designer: Arne Jacobsen