AJ Bordlampe Rustrød - Louis Poulsen (så længe lager haves)

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 5.793,75 kr
Pris: 7.725,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Arne Jacobsen er en verdensberømt dansk modernist arkitekt. Han har tegnet adskillige bygninger i Danmark, Tyskland og England. Blandt hans mest kendte projekter kan nævnes Nationalbanken i København (1971), SAS Royal Hotel & Terminal, København (1960) og St. Catherine’s College i Oxford (1963). Rygtet siger, at hans frygt for at flyve hæmmede ham i en sådan grad, at han ikke kom ind i det amerikanske arkitektmiljø. Som en arkitekt havde Arne Jacobsen en stærk beslutningsevne, hvilket gjorde det muligt for ham både at have indflydelse på bygningernes design og på størstedelen af detaljerne.

En af de udødelige klassikere må siges at være Arne Jacobsens ”AJ” lamper. Oprindeligt designede Arne Jacobsen disse lamper til SAS Royal Hotel i København, sidenhen er lamperne blevet indbegrebet af dansk design, og findes nu i rigtig mange private hjem, både i Danmark, men også i udlandet hvor lamper er enormt populær. AJ serien er altid blevet betragtet som det ypperste inden for dansk design og det vil helt sikkert også være de næste mange år.

Du kan købe AJ Bordlampe i denne rustrøde farve, og så kan den også købes i disse farver: Lys petroleum, natblå, mørk grøn, aubergine, okker gul, sort, stainless steel, hvid, lys grå eller i mørk grå

Designeren Bag

Arne%20Jacobsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744169464
EAN : 5703411538975

Lyskilde: E27
Watt: 60W
Mål: H: 56 cm / L: 35 cm / D: 21,5 cm
Materiale: Skærm: Optrukket stål. Fod: Støbt zink. Stander: Stål
Ledningslængde: Sort pc 2,4m
Designer: Arne Jacobsen