AJ Bordlampe Okker Gul - Louis Poulsen (så længe lager haves)

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 5.793,75 kr
Pris: 7.725,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Arne Jacobsen er en verdensberømt dansk modernist arkitekt. Han har tegnet adskillige bygninger i Danmark, Tyskland og England. Blandt hans mest kendte projekter kan nævnes Nationalbanken i København (1971), SAS Royal Hotel & Terminal, København (1960) og St. Catherine’s College i Oxford (1963). Rygtet siger, at hans frygt for at flyve hæmmede ham i en sådan grad, at han ikke kom ind i det amerikanske arkitektmiljø. Som en arkitekt havde Arne Jacobsen en stærk beslutningsevne, hvilket gjorde det muligt for ham både at have indflydelse på bygningernes design og på størstedelen af detaljerne.

En af de udødelige klassikere må siges at være Arne Jacobsens ”AJ” lamper. Oprindeligt designede Arne Jacobsen disse lamper til SAS Royal Hotel i København, sidenhen er lamperne blevet indbegrebet af dansk design, og findes nu i rigtig mange private hjem, både i Danmark, men også i udlandet hvor lamper er enormt populær. AJ serien er altid blevet betragtet som det ypperste inden for dansk design og det vil helt sikkert også være de næste mange år.

Udover denne okker gule farve, så kan du også købe AJ Bordlampe i følgende farver: Sort, stainless steel, hvid, lys grå, mørk grå, rustrød, lys petroleum, natblå, mørk grøn eller aubergine

Designeren Bag

Arne%20Jacobsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744169451
EAN : 5714693713783

Lyskilde: E27
Watt: 60W
Mål: H: 56 cm / L: 35 cm / D: 21,5 cm
Materiale: Skærm: Optrukket stål. Fod: Støbt zink. Stander: Stål
Ledningslængde: Sort pc 2,4m
Designer: Arne Jacobsen