Above Pendel Sort Ø175 - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.972,00 kr
Pris: 2.465,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Above er en pendellampe designet af Mads Odgård og er blevet produceret af Louis Poulsen. Den er designet ud fra et minimalistisk princip, som er en tilgang, der er meget tro til Mads Odgårds stil. Han designer lamper, hvor deres kvalitet og deres form er lige så vigtige som den funktion de giver. 
Navnet er en henvisning til den flotte og smarte detalje, der er oppe i toppen af lampen. Her er toppen åbnet op, og gemmer pæren væk. Dette er med til at give Above dens smarte og interessante look.

Den er designet i en trekantet/keglet form. Det er med til at give et nedadrettet lys, som giver en behagelig og en afdæmpet atmosfære. Der er en mat, hvidlakeret inderside, som påvirker lampen til at komme med en effektiv spredning af lyset. Åbningen, oppe i toppen, tillader lyset at komme med et diskret opadrettet lys.

Above er lavet i fire størrelser. Der er denne på 17.5 cm i sin diameter, og så er der en større model på 25 centimeter i sin diameter. Så er der en model, med en diameter på 40 centimeter, og endeligt er der en, med en diameter på 55 centimeter. Yderligere, fås den også i hvid. Mads Odgård har fået designet en pendel som virkelig lever op til hans motto ”Less is more”. Leder du efter en enkelt og elegant pendel, så er Above en god lampe at kigge nærmere på.

 

Designeren Bag

Mads%20Odg%C3%A5rd%20-min

Specifikationer
Varenummer : 5741099362
EAN : 5703411585979

Lyskilde: E27
Watt: 100W
Mål: H: 21 / Ø: 17,5
Materiale: Sortlakeret aluminium
Ledningslængde: 3 m sort tekstil ledning
Designer: Mads Odgård